Ponudba

TattooWall

TattooWall

Tattoowall tehnologija je v bistvu moderna secco freska – nanašanje barve na steno. Tattoowall digitalna tehnologija za izdelavo stenskih poslikav omogoča prenos barvne slike s papirja na površino stene ali zidu. Tattoowall se lahko uporablja na različnih površinah, kot so na primer stene iz mavca, betona, opek in drugih gradbenih materialov.

TattooWall

Giclee (giclée) Fine Art Tisk

Giclee (giclée) Fine Art Tisk

Giclee fine art tisk v kombinaciji z brez-kislinskim papirjem in UV zaščitni tinti dosega muzejsko obstojnost, ki ob optimalnih svetlobnih pogojih zagotavlja tudi 200 letno brezhibno barvitost in originalnost podobe. Proces je priporočljiv za vsakršno izdelavo grafik in fotografij. Ko se zahtevajo visoko kvalitetne bogate barvne grafike, vam mi odgovorimo z uporabo najkakovostnejših materialov in vrhunske tehnologije – Gicleé tehniko.

Giclee (giclée) Fine Art Tisk

Tisk na canvas platno

Tisk na canvas platno

Tisk na canvas ali tisk na platno bi lahko tudi rekli, kajti canvas je oblika platna prilagojena za tisk na digitalnih tiskalniki, seveda pa se moramo zavedati, da obstajajo različne oblike canvasov, ki so prilagojene glede na potrebne potorošnika. Za tisk na canvas uporabljamo najnovejše tiskalnike Epson Stylus Pro, kajti za kvaliteten tisk potrebujemo brezhibne tiskalnika, kot tudi barvo.

Tisk na canvas platno

Stenske poslikave

Stenske poslikave

V naši ponudbi boste našli veliko izbiro lepih stenskih poslikav. Z njimi boste polepšali dnevno in otroško sobo, spalnico, kuhinjo, hodnik, poslovni prostor ali kateri koli drugi prostor v katerem se želite počutiti dobro. Glede na vrsto pohištva si iz naše ponudbe izberete motiv, ki pa so možni v različnih barvnih odtenkih. Na podlagi vaših želja oblikujemo in izdelujemo stenske nalepke, zato nam dimenzije in oblike prostorov ne predstavljajo problem.

Stenske poslikave

Nalepke

Nalepke

Izdelamo vam nalepke po naročilu vseh vrst, poljubnih oblik, tiskane pa so posamezno ali na poli (delkaracijske nalepke, raklamni napisi, označevačne nalepke, nalepke za na tekstil, nalepke za izložbe, pisarne, dekorativne nalepke za na steklo…). Nalepke odlikuje visoka kvaliteta in izrazite barve. Velik izbor barv in specialnih folij (odsevna, peskana…) nudi neomejene kombinacije izdelave nalepk. Izrez po konturi nam omogoča neomejene oblike in unikatnost nalepke.

Nalepke

Izdelava transparentov

Izdelava transparentov

Nudimo vam tisk transparentov in velikoformatnih oglasov na plastificirano platno (ceradno platno) ali mesh (luknjičasto plastično platno za fasade). Transparenti iz sintetičnih materialov so namenjeni za notranjo in zunanjo uporabo. Poleg tiska vam nudimo tudi dodelavo transparentov.

Izdelava transparentov

Reklamna stojala in mobilni marketing

Reklamna stojala in mobilni marketing

Reklamna stojala in mobilni marketing predstavljata obsežno skupino promocijskega materiala, ki vam ga ponujamo v obliki raznih stojal, promocijskih pultov in stenskih postavitev. V glavnem gre za vse, kar je možno dokaj hitro sestaviti, razstaviti in ga je možno premikati iz ene na drugo lokacijo, od koder tudi ime mobilni marketing.

Reklamna stojala in mobilni marketing

Plakati

Plakati

Plakati so primerni za oglaševanje vaših izdelkov, storitev ali raznih dogodkov, na enostaven in cenovno zelo ugoden način, zato je oglaševanje preko plakatov ena najučinkovitejših oblik. Uporabljate lahko različne oblike in velikosti, kot tudi materiale na katere želite natisniti plakat.
Plakati

Talna grafika

Talna grafika

Posebnost talne grafike je v laminaciji, ki je nameščena na potiskano PVC folijo, preprečuje zdrse in se dobro vtre v podlago ter se pri tem ne deformira. Za vas lahko izdelamo talno grafiko, ki vas usmerja do določenega izdelka, storitve ali katere koli druge oglaševalne akcije. Izdelujemo lahko grafiko raznih oblik in velikosti.

Talna grafika

Plastificiranje - Laminacija

Plastificiranje – Laminacija

Plastificiranje oziroma laminacija je postopek, ki ga uporabljamo za zaščito potiskanih materialov. S tem material zaščitimo pred praskami, bledenjem barv in vodo. Predvsem se uporablja za plastificiranje nalepke, plakata, fotografij, reklamne table…

Plastificiranje – Laminacija

Kaširanje

Kaširanje

Kaširanje je postopek apliciranja tiskovine na poljubno trdo ravno podlago, s čimer dosežemo večjo odpornost na poškodbe ali jo pripravimo za nadaljno uporabo, kot je na primer okvirjanje. Apliciranje je možno na vse ravne podlage do širine 160 cm. Kot podlago za kaširanje lahko uporabimo kapa penaste plošče, komatex, combond, stadur…

Kaširanje

Oblikovanje in priprava za tisk

Oblikovanje in priprava za tisk

Glede na vaše želje za vas oblikujemo tiskovino. Vse kar morate pripraviti vi je, da nam izdelate idejni osnutek, ki je lahko tudi skica na papirju in pa po potrebi dostavite dodatna gradiva (razne slike, logotipe…). Ustrežemo še tako zahtevni vaši želji. Če pa grafično oblikujete sami in nam pošljete datoteke že pripravljene za tisk, jih še enkrat preverimo in se tako izognemo morebitnim napakam v tisku.

Oblikovanje in priprava za tisk

Okvirjanje

Okvirjanje

Z okvirjanjem izrazite svojo kreativnost in zaključite grafiko v celoto. Poleg plastificiranja in kaširanja vaših predlog, vam omogočamo tudi okvirjanje le-teh s plastičnimi letvicami, aluminijastimi in lesenimi okvirji različnih barv in oblik.

Okvirjanje

Montaža na terenu

Montaža na terenu

Printlab podjetje ima strokovno usposobljen kader za montažo na terenu in tako ponuja celovito rešitev za podjetja, ki tako dobi oblikovanje, tisk in montažo naročenih tiskovin na izbrani lokaciji. Po predhodnem dogovoru s stranko po potrebi omogočamo ogled in izmero lokacije, kjer se kasneje izvede montaža na terenu.  24 ur na dan, 7 dni v tednu!

Montaža na terenu