Nalepke

Nalepke

Izdelamo vam nalepke po naročilu vseh vrst, poljubnih oblik, tiskane pa so posamezno ali na poli (delkaracijske nalepke, raklamni napisi, označevačne nalepke, nalepke za na tekstil, nalepke za izložbe, pisarne, dekorativne nalepke za na steklo…). Nalepke odlikuje visoka kvaliteta in izrazite barve. Velik izbor barv in specialnih folij (odsevna, peskana…) nudi neomejene kombinacije izdelave nalepk. Izrez po konturi nam omogoča neomejene oblike in unikatnost nalepke.

Nalepke

Plakati

Plakati

Plakati so primerni za oglaševanje vaših izdelkov, storitev ali raznih dogodkov, na enostaven in cenovno zelo ugoden način, zato je oglaševanje preko plakatov ena najučinkovitejših oblik. Uporabljate lahko različne oblike in velikosti, kot tudi materiale na katere želite natisniti plakat.
Plakati

Giclee – giclée fine art tisk

Giclee – giclée fine art tisk

Giclee fine art tisk v kombinaciji z brez-kislinskim papirjem in UV zaščitni tinti dosega muzejsko obstojnost, ki ob optimalnih svetlobnih pogojih zagotavlja tudi 200 letno brezhibno barvitost in originalnost podobe. Proces je priporočljiv za vsakršno izdelavo grafik in fotografij. Ko se zahtevajo visoko kvalitetne bogate barvne grafike, vam mi odgovorimo z uporabo najkakovostnejših materialov in vrhunske tehnologije – Gicleé tehniko.

Giclee – giclée fine art tisk

Tisk na canvas platno

Tisk na canvas platno

Tisk na canvas ali tisk na platno bi lahko tudi rekli, kajti canvas je oblika platna prilagojena za tisk na digitalnih tiskalniki, seveda pa se moramo zavedati, da obstajajo različne oblike canvasov, ki so prilagojene glede na potrebne potorošnika. Za tisk na canvas uporabljamo najnovejše tiskalnike Epson Stylus Pro, kajti za kvaliteten tisk potrebujemo brezhibne tiskalnika, kot tudi barvo.

Tisk na canvas platno

Avto oblepitve

Avto oblepitve

Oblepitev vozila ni isto kot običajna polepitev – z oblepitvijo vozilo „oblečete“, tako da celotno vozilo deluje kot oglas, ki bo vedno pritegnil pozornost, kjerkoli se bo vozilo pojavilo. Svojo reklamo lahko zapeljete praktično kamorkoli, ne da bi plačevali dodaten oglasni prostor.

Avto oblepitve

Izdelava transparentov

Izdelava transparentov

Nudimo vam tisk transparentov in velikoformatnih oglasov na plastificirano platno (ceradno platno) ali mesh (luknjičasto plastično platno za fasade). Transparenti iz sintetičnih materialov so namenjeni za notranjo in zunanjo uporabo. Poleg tiska vam nudimo tudi dodelavo transparentov.

Izdelava transparentov

Sejemske aplikacije

Sejemske aplikacije

Se želite predstaviti na sejmu in potrebujete material, s katerim boste opremili sejemski prostor. Nudimo vam razne sejemske aplikacije, s katerimi vam bomo opremili vaš sejemski prostor. Pri izbiri materialov vam bomo svetovali in vam pomagali narediti vaš sejemski porstor opaznejši, privlačnejši in stankam prijaznejši.

Sejemske aplikacije

Talna grafika

Talna grafika

Posebnost talne grafike je v laminaciji, ki je nameščena na potiskano PVC folijo, preprečuje zdrse in se dobro vtre v podlago ter se pri tem ne deformira. Za vas lahko izdelamo talno grafiko, ki vas usmerja do določenega izdelka, storitve ali katere koli druge oglaševalne akcije. Izdelujemo lahko grafiko raznih oblik in velikosti.

Talna grafika

Poročna foto knjiga

Poročna foto knjiga

Poročna foto knjiga je končni produkt poročnega fotografa in končni produkt, ki ga dobita mladoporočenca. V poročni foto knjigi je zapisana zgodba, ki ni pisana v besedi ampak v fotografiji in zgodba vajinega dne. Poznamo več vrst pročnih foto knjig, a za vas želimo narediti knjigo, ki je malce drugačna, izdelava pa izredno kakovostna.

Poročna foto knjiga

Naročite zdaj! | 059 / 960-210 | info@printlab.si